Hyvinvointikeskus RYHTI

Valikko

Kuntosali

Kuntosali on toiminut Kuopiossa jo vuodesta 1994, ja uusien yrittäjien voimin vuodesta 2010. Vuoden 2015 alussa yrityksen nimi muuttui ToriGymistä Hyvinvointikeskus Ryhdiksi. Hyvinvointikeskus Ryhti on kuopiolainen perheyritys. Sijaitsemme Puijonlaaksossa Puijon urheilualueen välittömässä läheisyydessä, ja näkymät ovatkin kuntosalillamme mitä parhaimmat!

Kuntosalimme on kaiken kansan perinteinen, mutta nykyaikainen kuntoilupaikka. Haluamme tarjota mahdollisuuden liikuntaan erilaisille ihmisille ja erilaisiin tarpeisiin. Kuntosalillamme sinulla on käytössä monipuoliset ja laadukkaat välineet:

 

Kuntosalillamme on kiireetön tunnelma. Meillä saat treenata rauhassa ilman suurempaa tungosta, koska otamme vain rajatun määrän asiakkaita. Asiakkaitamme ovat nuoret, työikäiset ja eläkeläiset, aloittelijasta kokenempaan kuntoilijaan. Myös lapset ovat tervetulleita salillemme vanhempien seurassa ja valvonnassa.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaisen avaimen, jolla pääset kätevästi treenaamaan juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Aloittaessasi saat myös perusteellisen laiteopastuksen, jotta harjoittelusi on turvallista ja tehokasta heti alkumetreiltä alkaen.

Varaa aika maksuttomalle tutustumiskäynnille tästä tai tule käymään asiakaspalvelun aukioloaikoina. Ensimmäinen treenikerta on ilmainen. Tervetuloa kokeilemaan!

Tiloissamme toimii myös Fysiovalmennus Fortis. Voit tutustua Fortiksen palveluihin tästä.

Pienryhmätunnit

Kuntonyrkkeily

Keskiviikkoisin klo 17.00.

Nyrkkeily kehittää perus- ja lihaskuntoa, -koordinaatiota ja reaktiokykyä. Tunnilla on nyrkkeilyn lisäksi monipuolisia fysiikkaharjoitteita. Harjoitukset tehdään jokaisen oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Ohjaajana ammattinyrkkeilijä Tuomo Eronen. 

Ilmoittautuminen suoraan Tuomolle p. 045 8629595.

Tunneille voi osallistua kertamaksulla tai ostamalla 10-kerran kortin. Kysy lisää Tuomolta p. 045 8629595.

 

Laajennamme palvelujamme jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua entistäkin monipuolisemmin.

Kuvia kuntosalista